Deutch English English
Suomi
Deutch Norge Espana  Greece Netherlands Portugal Australia Österreich  Hungary
Slovakia
Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia France Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia France Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia Slovenia España
Finnbär Oy


Finnbar Oy brochure
Finnbar Oy brochure (pdf)

 

FINNBÄR OY

FINNBÄR d.o.o., podjetje v lasti druzine Oikari s Finske, z uporabo najnovejse vrhunske tehnologije proizvaja visoko kvalitetne brunarice od leta 1964. FINNBÄR d.o.o. zaposluje lojalne in zanesljive sodelavce, ki skupaj z mrezo partnerjev po vsem svetu delujemo kot ena sama velika druzina s ciljem, da nasim strankam uresnicimo sanje. Finska brunarica pa so sanje, ki se vam lahko hitro uresnicijo.

FINNBÄR - zdravje druzine iz hise
Hise FINNBÄR so v prvi vrsti zdrava izbira doma za vaso druzino, saj so finske brunarice idealno bivalno okolje za ljudi z alergijami in za vse, ki zelite ziveti v cistem in neprasnem prostoru. Les, ki ga uporabljamo, je severni bor (pinus sylvestris) iz finskih gozdov, t.i. Plusforests ("plus gozdov"), kjer zraste vec dreves, kot jih je mogoce pozagati, posek pa poteka po zelo skrbno nadzorovanih pravilih. V teh gozdovih lahko pod krosnjami naberete jagode, gobe, pa tudi medvedi se svobodno hlacajo po njihovih prostranstvih.

Hise FINNBÄR ustrezajo vsem zahtevam nasih kupcev, brune so lahko oglate ali okrogle, po zelji. FINNBÄR MASIVNA je bruna, izdelana iz enega samega debla za vse, ki cenite lepoto in naravno kvaliteto lesa. FINNBÄR-LAMINIRANA je bruna, ki je sestavjena iz dveh ali vec kosov lesa in je prav tako lepa in ucinkovita za se tako zahtevne stranke. Les ne razpoka in tudi posedanje je minimalno.

FINNBÄR okna in vrata izpolnjujejo najstrozje zahteve evropskih standardov in odlicno zaokrozujejo atmosfero v hisi. Pode in druge dekorativne materiale lahko prilagodimo individualnim zeljam posameznega kupca. Kamini, savne in druge pritikline lahko prav tako vkljucimo v dobavljeno hiso. Vsak element, ki ga zelite v vasi hisi, je naveden posebej v pogodbi.

FINNBÄR - vodilna arhitektura iz lesa na svetu
Vsaka hisa je prilagojena strankinim zeljam. Strankam ponujamo storitve nacrtovanja s pomocjo tridimenzionalnih vizualnih modelov, da lahko hiso vidite od zunaj in od znotraj z vsemi detajli, preden se odlocite za nakup.
Dostavimo vam lahko samo potreben material za hiso ali pa opravimo tudi celotno montazo. Za samograditelje je zelo priljubljena moznost, da vas skozi celoten proces gradnje vodi nas strokovnjak tako, da dela skupaj z vaso montazno ekipo. Na voljo so vam najboljsi mojstri.

80% nasih his izvazamo iz Finske. Najpomembnejsi trgi so Evropa, nase hise pa stojijo tudi v Avstraliji in na Kitajskem. Prosim obrnite se na vasega lokalnega predstavnika za FINNBÄR ali nas kontaktirajte direktno in sanje o vasi finski brunarici bomo radi uresnicili.

 
Finnbär Slovenia · Duh Aleksander · Ulica heroja Bračiča 18 2000 Maribor · Telefon: 00 386 31 224 364 · E-mail duhaleksander@gmail.com

 

Slovenia